پرش به محتوا

کدام عامل می تواند بیش ترین نقش را در تقویت صنعت هتل کنونی کشورمان داشته باشد؟

    تجهیزات هتل هتل داریوش جزیره کیش

    در تازه ترین نظرسنجی سایت بازارهتل، بررسی عواملی که می توانند هر یک به نوعی در تقویت صنعت هتل کشورمان نقش داشته باشند به رای کاربران گذاشته شده است.

    در این نظر سنجی که از تاریخ 13 فرودین ماه به اجرا درآمده، نظر کاربران درباره میزان اهمیت نقش چندین عامل موثر در تقویت هتلداری کشور پرسیده شده است که البته در آن از نقش حمایتی دولت به دلیل آنکه تاکنون در عمل نتوانسته پاسخگوی وعده های خویش باشد و از سوی دیگر اساسا دخالت های آن موجبات تحدید بیش تر شده است، نامی به میان نیامده است.

    اما در این باره، هفت عامل از میان عوامل متعدد تاثیرگذار در پیشرفت صنعت هتل کشورمان با دلایل زیر انتخاب گردید:

    1. حضور برندهای خارجی: شاید به جرات بتوان گفت که یکی از نقاط تاریک صنعت گردشگری کشورمان و به طور خاص هتلداری آن، نبود برندهای معتبر جهانی در این عرصه است که البته همواره با نبود تطابقات فرهنگی متقابل توجیه شده است. با این وجود، به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، حضور برندهای بین المللی می تواند علاوه بر ایجاد الگوهایی مناسب و در دسترس، رقابتی سالم را در افزایش سطح دانش و خدمات در بین هتل های داخلی موجب شود.

    2. ساخت هتل های لوکس: ساخت و ساز هتل همواره یکی از راه های تقویت صنعت هتل در هر منطقه به شمار می آید. صدالبته با این شرط که ملاک افزایش آن تنها در بعد آماری و کمی نباشد و ملاحظه کیفی در اولویت قرار گیرد. از همین روی، ساخت هتل های لوکس که ناگفته پیداست منظور هتل های باکیفیت می باشد، یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار انتخاب شده است.

    بخوانید  عجایب هفتگانه روسیه

    3. ورود بیش تر گردشگران خارجی: بسیاری بر این باورند که ورود هرچه بیش تر گردشگران خارجی می تواند خودبه خود به سبب ایجاد نیاز، موجبات انگیزه در سرمایه گذاری و رقابت در صنعت هتل شود. با این شرط که این افزایش ورود تنها به مناطق خاص و هتل های از پیش تعیین شده محدود نشده و نفع آن تمامی اهالی صنعت را شامل گردد.

    4. تشکیل یک اتحادیه قدرتمند: این مهم نه فقط در صنعت هتل بلکه در هر صنعتی لازمه اصلی برای پیشبرد اهداف تعیین شده و تقویت ساختارهای درونی در ارتباط با دنیای بیرون صنعت می باشد که متاسفانه هنوز در بخش هتلداری، فقدان آن به شدت احساس می گردد. هر چند که در شرایط کنونی، جامعه هتل داران کشور به هر صورت ممکن سعی در کشیدن بار مسوولیت این مهم را دارد اما تشکیل یک اتحادیه قدرتمند و منسجم می تواند قدرت دوچندانی به صنعت هتل کشورمان بخشد.

    5. آموزش نیروی انسانی: یکی از ضعف هایی که همواره اهالی هتلداری کشورمان به آن اذعان دارند، ضعف آموزش در این صنعت می باشد که به رغم تمامی شعارهای حمایتی، به دلیل نبود منابع لازم سخت افزاری و نرم افزاری این خلا همچنان نمایان است. حال آنکه وجود نیروهای آموزش دیده و آشنا با استاندارد های روز دنیا چه در بخش تجهیزات و چه در بخش خدمات و مدیریت می تواند بستر تقویت این صنعت را فراهم سازد.

    6. استفاده از آخرین تجهیزات و تکنولوژی ها: اگرچه باور به این عقیده که استفاده از آخرین تجهیزات و تکنولوژی های روز صنعت هتل دنیا می تواند موجب تقویت هتلداری گردد، به تنهایی نمی تواند درست باشد اما بی تردید با ایجاد رقابت بین هتل ها و نقشی که در بازاریابی آنان می تواند ایفا کند، عاملی تاثیرگذار به حساب می آید.

    بخوانید  وبسایت معتبر skytrax به تازگی 10 فرودگاه برتر جهان را معرفی کرد.

    7. جلوگیری از فعالیت خانه های استیجاری: یکی از دغدغه های اصلی سالیان اخیر هتلداران برخی از مناطق کشور، فعالیت خانه های استیجاری است که بنا به دلایل گوناگون توانسته اند در نقش یک رقیب قدرتمند در جذب مسافران ظاهر شوند. بسیاری از هتلداران معتقدند این گونه خانه ها صرفنظر از مباحث امنیتی به دلیل آنکه متقبل هزینه های اداره و نگهداری هتل ها نیستند اما سهم مساوی و چه بسا بیش تر از بازار مسافر را دارند در رقابتی نابرابر موجب ضعف صنعت هتل و نابودی آن خواهند شد.

    منبع: بازار هتل

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *